INGREDIENTS
300 g de melva en salaó
4 pebreres seques

4 tomaques seques
2 cebes
1 cap d´alls
4 creïlles
Oli d´oliva
1 manoll de espinacs
1 cullera xicoteta de pebre roig
2 nyores
sal
PREPARACIÓ
Es dessala la melva (4 hores), després s´escalda per a que estiga mes dura.
es dessala l´abadejo i les tomaques.
ELABORACIÓ
Es posen a bullir les cebes a la cassola. Després posem les creïlles, les nyores, les pebreres i les tomaques.
A continuación les espinacs i el cap d´alls. En un morter s´esclafen el dos dents d´alls, es posa l´oli i després un poc de caldo i es posem a la cassola.
Bullir a poc foc.
Per últim es posa la melva i l´abadejo. Es rectifica de sal i es posa un poc de prebre roig. Una vegada bullida es millor deixar-la reposar.
Es un menjar apropiat per a l´època invernal i ens aporta nutrients com el Omega 3-6, bons per a persones que tenen problemes cardiovasculars.
-
No hay comentarios:
Publicar un comentario